VIKTIG INFORMASJON OM KORONA
TING Å GJØRE

Aktivitet og moro for hele familien!

Ønsker du eller barna en aktiv ferie, så er mulighetene mange her på Marmelkroken. På vår familievennlige lekeplass finnes blant annet klatretrær, trampolinen, klatrevegg og volleyballbanen til fri anvendelse. Du finner også husker og sandkasse med masse leker til de minste. Vi har også sykler til utlån for våre overnattingsgjester.

Fra Trappa her på Marmelkroken har du mange flotte turmuligheter, fra de mer krevende til korte nærturer stilpasset de misnte barna. spør oss om råd og gode turtips. Vi har også fått laget et eget kart med innmerkede forslag til fine familieturer her i nærområdet vårt.

I sommer åpner vi også grillhytta til fri annveldelse for våre gjester, her kan dere fyre i ovnen eller fyre opp grillpanna og samles til hyggelig lag med familien eller vennegruppa. Antibac vil være tilgjengelig, ellers oppfordrer vi til å holde avstand og følge de gjeldende råd fra FHI.

Her på Bø har vi også en fantastisk hyggelig besøksgård med eget ysteri, vi anbefaler absolutt å legge inn en gårdsopplevelse hos Nordtun gård, - spør også om den sagnomsuste ostekaka med multer på. Her kan du lese mer om Nordtun gård og forhåndsbokke opplevelser

For mer informasjon om ting å gjøre i Andøy anbefaler vi å ta en titt på siden til Visit Andøy

Velkommen!